ECawardsKent u de werkelijke CO2 footprint van uw organisatie? Weet u wat de specifieke CO2 footprint van alle verschillende afdelingen, producten, diensten of voertuigen is?

De markt en de maatschappij worden steeds bewuster en gevoeliger voor de CO2 footprint van de producten en diensten die zij afnemen en de partners met wie zij samenwerken. In de nabije toekomst zullen we allemaal ons moeten verantwoorden voor onze CO2footprint. Dat kan op basis van gemiddelden, of dat kan heel precies. Samen met onze kennispartner EcoChain kunt u, aan de hand van een Life Cycle Analysis, volledig inzicht krijgen in de werkelijke CO2 footprint van alle aspecten van uw organisatie.

Het voordeel hiervan is niet alleen dat u voorbereid bent op de toekomst, maar dat u ook actueel inzicht heeft in ineffici├źnties in uw organisatie en waardeketen. Met gevolg dat u direct nieuwe kansen voor verduurzaming en meer omzet kunt identificeren.

Steeds meer grote internationale organisaties sluiten zich aan bij EcoChain waardoor uw deelname concreet concurrentievoordeel gaat leveren.  We leggen u graag uit hoe de Life Cycle Analysis werkt:

EcoChain Nederlands from EFC on Vimeo.