Bewust bezig zijn en verduurzamen is een initiatief waar u best trots op mag zijn en waar u erkenning voor verdient. Daarom is EFC een partnership aangegaan met de Stichting CO2Neutraal en EcoChain. Samen met onze kennispartners helpt EFC u met het behalen van groene certificaten zoals de Lean & Green Award en CO2Prestatieladder.

Via het CO2Neutraal netwerk krijgt u ook toegang tot vele andere ondernemingen die groen hoog in het vaandel dragen en waarmee u nieuwe ideeën kunt uitwisselen om zo nog verder te kunnen verduurzamen.

Dankzij het internationaal erkende en award winning oplossing van EcoChain kunt u een volledig en actueel inzicht krijgen op de CO2 footprint van uw organisatie, diensten, producten en vloot. Hierdoor kunt u nieuwe kansen voor innovatie en verduurzaming identificeren en meer waarde halen uit uw gehele waardeketen.

Met groene certificaten zoals de Lean & Green Award en de CO2Prestatieladder kunt u een sterk gunningsvoordeel genieten bij het tenderen voor nieuwe projecten en klanten.  EFC helpt u deze behalen.