Besparen is goed maar het moet ook meetbaar en bewijsbaar zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan het monitoren van uw vloot. Door onze monitoringsmodule kunt u zien hoe efficiënt uw asset wordt ingezet en verkrijgt u meetbare resultaten. Met gevolg dat wij de beoogde besparing niet alleen beloven, maar ook kunnen bewijzen.

Bij voertuigen gaan we nog verder en maken we gebruik van een rijstijlanalysesysteem. De belangrijkste factor in verbruik en uitstoot is namelijk niet zo zeer het materiaal maar de bestuurder zelf. Een zware voet kan het rendement van veel besparende innovaties teniet doen. De rijstijlanalysemodule laat de chauffeur precies zien waar het goed gaat – en waar er ruimte voor verbetering is – in zijn of haar rijstijl.  Zo krijgen zij de nodige tools aangereikt om zichzelf naar een nog hoger niveau van vakmanschap te tillen.

De juiste rijstijl verhoogt de veiligheid van de werkomgeving en het rendement van uw brandstof.  U bespaart hiermee zomaar tussen de 10-20% op brandstofverbruik en bijbehorende uitstoot.  Ook is er minder slijtage van het materiaal waardoor uw R.O.B. kosten verlagen.  Hard remmen, een foutieve bandenspanning en een slecht verbrandingsproces in de motor – om er maar enkele te noemen – betekenen namelijk allemaal hogere onderhoudskosten.

Onze monitormodule wijst de pijnpunten aan en helpt u op weg naar het betere rijwerk.